Sigurnosni šrafovi za felne

SIGURNOSNI ŠRAFOVI ZA FELNE

Najbolji sigurnosni šrafovi za zaštitu točkova od krađe!

Poručite sigurnosne šrafove već danas, sutra može biti kasno!

Sigurnosni šrafovi. Zašto?

Investicija za ovakav vid zaštite je zanemarljiva, gotovo da nije ni vredna pominjanja ukoliko uzmete u obzir štetu koju ćete pretrpeti u slučaju krađe točkova.

Sigurnosni šrafovi su jedinstveni po tome da, sem Vas, niko drugi nema identičan ključ.

Iako po nižoj ceni u odnosu na druge sisteme na tržištu, u setu dobijate čak dva ključa za montažu/demontažu sigurnosnih šrafova.

Sigurnosni Srafovi za felne
Sigurnosni Srafovi za felne

Svi smo na meti lopova.

Najviše se kradu točkovi sa novim gumama, pogotovo u zimskom periodu, što opet ne znači da treba manje da brinete ako imate stare gume na lepim felnama, još ako parkirate gde Vam vozilo nije na vidiku, preko su Vam potrebni sigurnosni šrafovi za felne.

Razmišljanje "ma neće to baš meni da se desi", dovelo je jednog našeg sugrađanina u situaciju da su mu ukradeni točkovi, a auto ostavjen na ciglama.

Brzina je presudna u odabiru točkova, lopovi uvek biraju lak plen, a montiranjem sigurnosnih šrafova Vaše felne to svakako neće biti.

10.000 različitih kombinacija.

Set sigurnosnih šrafova se sastoji od četiri šrafa i dva ključa koja odgovaraju samo datom kompletu.

Posebna tehnologija bušenja obezbeđuje preko 10.000 različitih kombinacija što znači da niko drugi sem Vas nema identičan ključ.

Pored navedenih karakteristika naglašavamo da se naši sigurnosni šrafovi ne mogu odvrtati smrt kleštima, francuskim ključem ili nekim drugim univerzalnim alatima.

Sigurnosni Srafovi za felne